Watte? Sneeuw? Waar ging ook alweer op stage?
Niet te geloven, ik vond het deze morgen al erg dat het regende, dus deze middag vond ik het nog erger dat het sneeuwde, vooral: ik heb geen winterkledij bij!!!!
Ik heb welgeteld 1 wintertrui bij me... die ik vanmiddag tijdens de lunchpause snel ben komen halen.
En ik had er nog zo naar uitgekeken om na het werk een gezellig restaurantje op te zoeken en een avondwandeling te maken.... dan maar naar de supermarkt en inkopen gedaan.
Zo vreemd: buiten sneeuw en binnen nectarinen... ben benieuwd of ze ook nog goed smaken.
Op het werk heb ik vandaag enkel voor Esprit gewerkt, een paar TShirts gecropped en nieuwsbrieven bij elkaar gestoken.
De werkdag eindigde vandaag met Cava... ben benieuwd of er de volgende dagen meer van dat zal zijn.
Groetjes in het zonnige Belgie vanuit het koude Barca!
hier is't ook koud hoor!
en viel die eerste dag wat mee dan? hoe zijn de mensen?
ikke benieuwd!
dikke zoen!
Fie
Ja maar jij hebt waarschijnlijk winterkleren bij de hand...
Ik dus niet... ik heb geluk dat ik een wintertrui bijheb, die had ik aan om te vertrekken.
Maar vermits het hier al weken 15 graden was, heb ik vooral lente-kleren mee
dus nu zit ik bv in pijama en badjas onder mijn dons naar een filmpje op mijn laptop te kijken :)
Het zijn wel leuke mensen, mengeling van vanalles, Duitsers, Italianen, Engelsen en een paar Spanjaarden
Leuke sfeer wel, alleen stond de muziek met momenten te luid... morgen oordopjes meenemen ;)
kus!
Hopelijk is 't vandaag wat beter in Barcelona. Hier schijnt de zon. Ik ben net even buiten geweest voor een wandeling en 't was zalig.
Vandaag is het inderdaad stukken beter.
Ik kan wel vanaf mijn bureau de sneeuw zien liggen op een verre berg.
Vreemd wel: sneeuw op de berg en daarnaast de Sagrada Familia...
Maar voor diegenen die vandaag zouden toekomen, die zullen het moeilijk geloven dat we gisteren 3 cm sneeuw hadden, tenzij ze naar die berg kijken.
Dus vandaag al veel beter, een beetje aan de koude kant,maar zonnig, zeer zonnig