CiekeInBarca.reismee.nl

Komen alleeeeeeemaaaaaaal - Hotels

Lieve mensen,

Om iedereen aan te moedigen te komen:

een vliegticket kan je boeken bijLieve mensen,

Om iedereen aan te moedigen te komen:

een vliegticket kan je boeken bij http://www.brusselsairlines.com/
Daar vond ik de goedkoopste tickets (ben niet echt een fan van Ryanair, vliegen trouwens op Gerona, is dus buiten Barcelona)

Wanneer je een periode hebt ingegeven:

kan je in de matrix vooruit gaan in de datums, zo kan je de goedkoopste vluchten terugvinden:

hier stelt hij de goedkoopste vlucht voor (heen en terug 22 euro, met taxen komt dat op ongeveer 100 euro)

deze prijs geld voor vertrek op vrijdag 16/4

en terugvlucht op di 20/4

Stel nu dat deze vluchten je niet goed uitkomen, dan kan je op de rode knoppen klikken om ander dagen te vinden, en zo een goedkope vlucht te vinden die wel past met je plannen.

Ik ga ondertussen op zoek naar goedkope hotels hier in de buurt. Wanneer ze een site hebben dan kan je die terugvinden onder de links die ik hier op mijn blog heb gepost.

(we hebben ook een zetel, dus als je heel kort blijft kan je daar eventueel in slapen, maar dan moet je wel een slaapzak of zo meebrengen.

En nu massaal afkomen!

Rabbit

Nancy & iedereen : www.vueling.com is ook een leuke tip om te reizen naar Barcelona. De vertrek en aankomsturen zijn niet ideaal maar de prijs is wel schappelijk en de service prima. Gemiddelde prijs die ik de laatste 6 jaar betaalde ligt onder de 100 euro.

Verder moet je buitenkomen hoor. Barcelona is echt wel de moeite. En als die stage wat minder interessant is, profiteer er dan van om toch de stad, het land en zijn cultuur & geschiedenis wat van dichterbij te bekijken. Enjoy...!!