CiekeInBarca.reismee.nl

Futbol!

Vandaag op het werk, mocht ik dus verder werken aan een Flash-documentje, maar de oude file die ik had genomen om me op te baseren bleek wat foutjes te bevatten. Op een bepaald moment dacht ik er echt de brui aan te geven... Maar het is gelukt!

En morgen krijgen we hopelijk een thumbs up van Esprit en over een paar dagen staat ie dan online!

Toen ik thuiskwam moest ik verder werken aan het eindwerk, maar omdat ik gisteren mijn pc moest herinstalleren, en vandaag bleek dat ik php-files niet kon openen met notepad (sorry voor de geek-speak), moest ik nog een aantal programma's installeren. Ondertussen hoorde ik dat Barcelona revanche kon nemen op Arsenal voor de match van vorige week. En vermits ik tijdens zo'n installatie niet veel kan doen, buiten dichtbij mijn pc blijven, besloot ik me in de living te zetten met mijn laptopke.

De installatie ging een pakje trager dan de hat trick van Messi... na de halftime kon ik eindelijk aan php beginnen, was wel goede timing, want ik was ervan overtuigd dat er in de tweede helft niet veel zou gebeuren... en toch scoorde Messi nog eentje :)

De php is nog niet klaar, de match is wel voorbij, maar de basis is gelegd, de revanche is genomen.

Ik wens jullie allemaal een goed nacht :)