CiekeInBarca.reismee.nl

beetje vanalles - tip voor de bezoekers

Vanmorgen toen ik op het werk arriveerde, zat de baas op zijn knieen voor me, maar dan wel letterlijk... Omdat we nieuwe collega's hebben, moesten er pc én schermen verschoven worden, ik kreeg dan maar het laatste plekje op de hoek, je weet wel: het plekje waar je afvalt als je niet oppast ( is dan ook nog naast de trap)

Bovendien, wij werken hier met 2 schermen, is ook nodig met Photoshop. En nu heb ik nog maar 1 scherm, bovendien is het kleiner dan het vorige, wat wil zeggen dat ik zit te wachten op het moment dat ik een printscreen moet nemen voor een project, want dit komt echt niet goed... er is kennelijk weer goed over nagedacht... als ze aan de 'echte' werknemers 2 schermen willen geven, dat ze mij dan een groot laten behouden... maar bon... ik wacht dus :)

En wat zag ik toen ik inlogde? Vrijdagavond stuurde de grote baas (enkel figuurlijk te nemen) mij een mail over wat er was gebeurd op donderdagavond... ondertussen is het half vier en hij heeft nog steeds geen tijd gehad om dit te bespreken... tja, mij niet gelaten, wanneer er mij nu een opdracht wordt gegeven, doe ik gewoon, zie ik wel fouten, maar vermits ze het niet apprecieren dat ik daarop wijs, werk ik die dingen af met fouten erin. Daarna komt het jobke dan wel terug natuurlijk, maar ja, zo kunnen we onzen dag wat vullen

Wink

Veel belanrijker:tip voor het bezoek:

Heb je thuis een waaier liggen,neem die dan zeker mee, je kaner hier wel kopen, maar ze zullen alvast nodig zijn!

Het is hier echt wel warm nu,ik heb zelfs al locals gezien met korte broek en t-shirt!

Groetjes!

Cita

Even een roddel:
Blijkbaar weet ik al meer dan sommige “Designers” die hier werken. Een foto waar een model, in zijn volledigheid op staat (soms krijgen we foto’s zonder handen, zelfs zonder hoofd soms) kan altijd verlengd worden. Stel dat een banner groter is dan de grootte van de foto, dan ga je die kunstmatig vergroten, een mooi voorbeeld hiervan kan je zien in één van mijn werkjes (8-fotobewerking).

En wat lees ik net (alle mails worden steeds naar iedereen gestuurd), dat iemand die hier al jaren werkt, zegt: ja ik weet dat er een groot stuk van het hoofd van het model wordt afgeknipt, maar de foto is maar zo breed dus ik kan niet uitzoemen… straf!

Cita

Sorry, de link werkt hier niet, je zal naar mijn stageblog moeten gaan en daar klikken op 8-fotobewerking